perjantai 25. lokakuuta 2013

Päivä 5.

Aamiaiseksi iso porkkana raasteena sekä sitruunamehua.
Lounaaksi vähintään 300g vähärasvaista kalaa kuten seitiä, ahventa, kampelaa, kuhaa, haukea tai turskaa. Lisäksi sitruunaa ja pieni pala leipää voilla tai margariinilla.
Päivälliseksi vähintään 250g pihvi rasvassa paistettuna, keitettyä parsakaalia, vihreää salaattia ja sitruunamehua.
- lähde

Aamulla herään vatsan kurinaan. Ei hyvä merkki ollenkaan.

Rutiiniksi muodostunut aamulenkki-suihku-aamupala ei tällä kertaa onnistunut kurjan sään takia, joten lenkkiä siirretään myöhemmäksi. Monella vesilasilla aamu lähtee siis käyntiin ja parin tunnin jälkeen on pakko saada jotakin ruokaa. Tuntuu oudolta, kun ei kahvia tällä kertaa olekaan mahdollista saada. Noh, ei siinä mitään. Raastetaan kaksi pientä porkkanaa kuppiin (yhteensä noin 250 grammaa), josta kuitenkin tulee syötyä vain puolet. Ruokahalu häviää kuin seinään. Ei se auta, loput raasteet jääkaappiin ja säästöön loppupäiväksi.

Koko päivä menee kaupungilla juostessa, eikä nälkää ehdi miettimäänkään. Viiden aikoihin kotiin palatessani isken pannulle 310 grammaa paljaita ahvenfileitä, jotka ensin maustan sitruunapippurilla ja sitten haudutan ja ruskistan. Kalan kaveriksi vielä pieni siivu sekaleipää Oivariinilla ja hetki nirvanassa on taattu.

Nälkä ei kuitenkaan ole edelleenkään, minkä vuoksi puolet kalasta jää syömättä. Ihan tekee pahaa syödä. Tuntuu kuin heittäisi ruokaa hukkaan. Jätän siis loput kalat myöhemmäksi.

Illalla muistuu mieleen, että enhän minä ole syönyt tänään paljoa mitään. Pienen porkkanan verran raastetta ja muutama hassu ahvenfile leipäsiivun kera. Ohjeissa sanottiin, että on syötävä mitä listassa lukee, ei saa jättää mitään pois, mutta ei saa ottaa mitään ylimääräistäkään. Tänään on kuitenkin tehtävä poikkeus, ruokahalu loistaa poissaolollaan. Syön haluttomasti loput porkkanaraasteesta sekä ahvenfileestä ja mietin mitäköhän huomisesta tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti